Schrijfcoach

Schrijfbegeleiding

Loop jij vast met je tekst?

    Heb je een verhaal in je hoofd maar krijg je het niet op papier?

        Wil je leren hoe je emoties in je tekst stopt?

            Komen je personages maar niet tot leven?

               Heb je begeleiding nodig om te dúrven schrijven?

                    Lezen je zinnen niet soepel?

Of loop je tegen een van de honderd andere moeilijkheden van het schrijven aan? Want laten we eerlijk zijn: schrijven is niet makkelijk. Het is zelfs verdomd moeilijk en tegelijkertijd is het vrijwel onmogelijk om het niet te doen. De woorden buitelen over elkaar heen in je brein en je wilt alleen maar vertellen en mooie zinnen neerpennen.

Daarom is de hulp van een professional fijn. Iemand die je schrijfhandje vasthoudt of je pen bijstuurt. Door mijn werk als redacteur heb ik veel ervaring in het begeleiden van schrijvers. Ik was jarenlang tekstredacteur bij Tijdschrift Ei en sloot die tijd af met twee jaar als hoofdredacteur. Tijdschrift Ei is een digitaal tijdschrift voor taal en beeld en werkt vooral met beginnende schrijvers en makers. Ik heb hier vele auteurs begeleid en geredigeerd die inmiddels bekende namen en gepubliceerde schrijvers zijn. Denk aan Sytske van Koeveringe, Roos van Rijswijk, Cesar Majorana, Luuk Imhann, Roelof ten Napel, Eva Kelder, Basje Boer.

Als feeelancer voor uitgeverijen ben ik betrokken bij de totstandkoming van vele boeken. Lees hier meer.

Deze ervaring pas ik graag toe bij het begeleiden van andere aspirerende schrijvers. Mijn begeleiding kan uiteenlopen van het controleren van taal- en stijlfouten tot intensieve één-op-ééncoaching, gesprekken en analyses van je (schrijf)ontwikkeling.

Neem contact met me via meedegroottekst@gmail.com op voor meer informatie, een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een prijsindicatie.

 

 

 

%d bloggers liken dit: