Workshops Creative Writing

Als redacteur, boekhandelaar en schrijver heb ik behoorlijk wat kennis over hoe je het beste én op een leuke manier een tekst in elkaar zet. Die kennis deel ik graag in mijn workshops Creative Writing. Deze workshops geef ik aan organisaties, voor bijvoorbeeld werknemers zonder communicatie achtergrond die wel met regelmatig teksten moeten produceren. Of als onderdeel van bedrijfsuitjes

Een workshop bestaat uit een algemene introductie over creatieve teksten en het belang van verhalen voor het menselijk ras. Daarna ga ik in op verschillende schrijftechnieken, stijlmiddelen en manieren van schrijven. Deze inhoud wissel ik af met korte, uitdagende opdrachten. Ik gebruik veel voorbeelden, vooral Harry Potter levert dankbaar materiaal. J.K. Rowling is een zeer begenadigd schrijver die feilloos gebruikt maakt van klassieke vertelstructuren om originele en invoelbare verhalen te schrijven.

Vóór de workshop stem ik met jou, de opdrachtgever, af waar de groep behoefte aan heeft, tegen welke schrijfproblemen jullie aanlopen of welke richting jullie op willen. Hier pas ik de workshop op aan. Neem contact op via meedegroottekst@gmail.com voor meer informatie.

De editors van Cygnific – Sales & Service Centre voor o.a. KLM & Hudson Bay.

Reactie van een deelnemer: ‘Had a fantastic time taking part in this creative writing workshop – and very excited for the next magazine.’

%d bloggers liken dit: