Mariekes Boekenlab

Mariekes Boekenlab

Zonder verhalen geen hersenactiviteit. 

Als programmeur organiseer ik onder de naam ‘Mariekes Boekenlab’ uiteenlopende programma’s op verschillende plekken. Elke keer zoek ik weer een nieuwe insteek, maar de verhalen die we elkaar vertellen zijn mijn leidraad. Daarmee kunnen we onze grenzen opheffen en komen mensen bij elkaar.

Voor mijn programma’s en evenementen ga ik graag samenwerkingen aan, zo werkte ik al samen met Pantheon Boekhandel, het Nederlands Letterenfonds, Schwob en de Uilenburgersjoel. Omdat alles uit mijn eigen koker komt ben ik zowel verantwoordelijk voor de samenstelling als voor de productie, uitvoering en presentatie.

Ik stroom over van de ideëen en sta altijd open voor een verkennend gesprek. Dus ben je op zoek naar verdieping voor een evenement, of een literaire cq verhalende component: mail me vooral op mariekesboekenlab@gmail.com

 

%d bloggers liken dit: